Publicitat
Publicitat

Els alumnes de 6è de l'Escola Empúries ja tenen ordinadors portàtils

El Departament d'Educació ha entregat ordinadors portàtils pels alumnes de 6è de l'Escola Empúries. L'entrega havia de fer-se el curs passat en motiu de la pandèmia i per resoldre els problemes de conectivitat d'alguns alumnes quan estaven confinats. El centre podrà jubilar l'aula d'informàtica.

Els alumnes de 6è de l'escola Empúries ja disposen dels ordinadors portàtils que els ha entregat el Departament d'Edudcació. Aquests ordinadors havien d'arribar el curs passat per resoldre la necessitat digital obligada per la pandèmia. Però a causa de diversos problemes s'ha enderrerit l'entrega fins aquest nou curs. Cada alumne tindrà un ordinador propi i en podrà disposar durant tot el curs fins al juny quan l'haurà de tornar a l'escola. En total, el centre ha rebut 78 ordinadors. 

La pròxima entrega d'ordinadors serà pels alumnes de 5è. 

Pel que fa a l'inici de curs, des del centre valoren positivament que no s'hagi hagut de confinar cap grup, malgrat tot, consideren que a l'exterior dels centres s'han relaxat les mesures, mentre que ells, segueixen amb unes mesures anticovid molt estrictes. Així ho evidenciava la directora del centre el passat divendres, dia en què es van eliminar la majoria de restricions i mesures arreu de Catalunya.. 

L'escola Empúries es prepara ara per poder celebrar la castanyada amb la màxima normalitat possible.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar