El FC l'Escala ha de remuntar per sumar els tres punts de Mataró (1-2)

El primer equip del FC l'Escala segueix sense perdre i ja és cinquè del grup 1 de la Primera Catalana. Aquesta jornada, els de Sepu han guanyat a Mataró per 1 a 2. Els locals, però, van avançar-se en el marcador. A la represa, els gols del central Ayoub Jaaidi i del davanter Jam Baldeh van donar la victòria a l'Escala.

El FC l'Escala torna de Mataró amb els tres punts. Com també va passar al camp de Les Franqueses, els de Sepu han hagut de remuntar. Els mataronins s'avançaven amb un gran gol de Lluís Bargalló des de fora de l'àrea. Una diana que servia per trencar l'empat a 0 inicial.

I ja a la segona part, el tècnic escalenc va fer quatre canvis i va funcionar. Van abandonar el terreny de joc Mamadou Konteh, Albert Genís, Marçal Saenz i Zou Moustakim i van entrar Lluís Baldeh, Ayoub Jaaidi, Pau Castell i Jam Baldeh.

En el minut 49, Ayoub Jaaidi, de cap, a la sortida d'una falta molt ben llençada per Pep Vergara, va equilibrar el partit a 1. I en el minut 70, Lolo Monti posava la pilota a l'olla i Jam Baldeh feia l'1 a 2. Sembla que Dani Prieto, jugador del Mataró, acaba tocant la pilota abans d'entrar.

Els escalencs amb aquesta victòria són cinquens del grup 1 de la Primera Catalana a dos punts del líder Montañesa. El pròxim partit serà a casa contra el Lloret.