Publicitat
Publicitat

Tennis de Taula i bàsquet masculí comencen temporada

El CER l'Escala s'estrena aquesta tarda a la Superdivisió Masculina a la pista del Borges. Els tres jugadors que viatjaran són Mohamed Elbeialy, Iker González i Norbert Tauler. Qui també debuta aquest cap de setmana és el sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala. Els de Toni Espinosa es desplacen a la pista del Ceset B.

Avui divendres a les 18 hores, debuta el CTT CER l'Escala al grup 2 de la Superdivisió Masculina a la pista del Borges, l'altre equip català de la màxima categoria d'aquest esport. El delegat, David González, ha informat que els palistes titulars seran l'egipci Mohamed Elbeialy i els jugadors de casa Iker González i Norbert Tauler. Puntuar serà difícil. Per poder esgarrapar algun punt anirà en funció de l'actuació del jugador estranger i que algun jugador de la asa guanyi un partit individual.

Pel que fa al primer equi del FC l'Escala diumenge a les 17 hores visita el camp del Mataró, un equip que encara no coneix la victòria. Els mataronins tenen un punt, el que van aconseguir a la primera jornada contra el Mollet. La darrera visita dels de Sepu al Maresme, el passat novembre de 2019, va acabar amb derrota (2-1). Samuel Bayon i Francisco Ochoa van ser els golejadors locals i Jam Baldeh el golejador visitant.

Per cert, en el minut 57 va marxar la llum del camp. El segon equip de l'Escala aquest cap de setmana descansa. En bàsquet, el sènior masculí s'estrena a la Tercera Catalana demà dissabte a dos quarts de cinc a la pista del CESET B. Toni Espinosa tindrà el primer partit lluny de l'Escala. I el sènior femení també juga dissabte però a dos quarts de vuit visita la pista del Torelló. 

I diumenge, Viladamat serà escenari de la Marxa Trail dels Lluerts, just la setmana abans de la Marató d'Empúries

La sortida és a les 9.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar