Publicitat
Publicitat

Continua l'alliberament d'espais a l'entorn de l'església

Comença l'enderroc d'un edifici adoSsat a una de les façanes de l'església de Sant Pere. Forma part del projecte de vol alliberar tot l'entorn del temple, continuació de l'antic espai de La Pluma o de la Plaça del Tercer Centenari.

L'ajuntament de l'Escala continua alliberat els espais que envolten l'església de Sant Pere, amb l'objectiu que en uns anys s'hi pugui fer la volta sencera sense obstacles i poder admirar totes les façanes.Es van adquirir l'edifici de la Pluma i  el que actualment ocupa la Plaça del Tercer Centenari, tots dos de la façana nord.També es va adequar el pàrquing de la rectoria.Avui han començat les tasques prèvies a l'enderroc de l'edifici situat davant del Restaurant El Roser I, al sud de l'església, que es va comprar ara fa un any i mig, taxació prèvia, per un preu de 137mil euros. L'edifici s'està buidant i a partir de la setmana vinent entraran les màquines.El preu de l'enderroc és de poc més de 26mil euros.

Per acabar d'alliberar tot l'entorn  queda un pati de la zona est, separat de l'església per un corriol, una petita edificació de la calefacció del temple, i finalment la rectoria, per la qual es busca un espai alternatiu proper.

Una vegada alliberats tots els espais es posarà en marxa un projecte d'urbanització de tot l'entorn.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar