Publicitat
Publicitat

Primera tirada en format paper de l'agenda cultural 'El Saler'

L'agenda cultural 'El Saler', treu una versió en format paper per tal d'arribar al màxim de gent possible, però amb l'objectiu clar d'instaurar el format digital com a preferent. En paper, s'editarà trimestralment, mentre que en el format digital s'hi podrà trobar totes les actualitzacions sobre les activitats culturals del municipi.  

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de l'Escala ha publicat la revista 'El Saler' en format paper. La revista inclou totes les activitats culturals programades des d'octubre fins al desembre, ordenades per temàtiques i també, amb un índex cronològic. Un format pràctic on els interessats puguin informar-se fàcilment de totes les activitats programades. 

El confinament va obligar la digitalització de moltes activitats. Per aquest motiu, l'Ajuntament va idear aquesta agenda virtual que fes arribar tota l'oferta cultural a tots els dispositius i per tant, arribar a més gent. Amb tot, des de cultura, s'ha detectat que no tothom té un fàcil accés als dispositius digitals, i per això s'ha fet una tirada de 1.500 exemplars en format paper. L'objectiu, però, és clar, minimitzar l'impacte ambiental i reduir els exemplars en format paper.

Programar les activitats amb tres mesos d'antelació i davant la situació de pandèmia, és un gran esforç, per aquesta raó, es pot donar algun cas, que l'agenda en format paper no estigui actualitzada degudament, i per això es demana que amb la mesura del possible, s'utilitzi la versió digital.

'El Saler' es pot trobar a l'Ajuntament, als museus de l'Escala i a la Biblioteca i és gratuït. Per subscriure's digitalment, cal registrar-se a través de l’enllaç que trobareu a la pàgina web del museu: www.museudelescala.cat

El nom de "El Saler" es va escollir pel fet que la sal és un element molt vinculat amb l’Escala i la seva història, amb referents tant clars com la salaó d’anxova o l’Alfolí de la Sal. En aquest cas, s’opta pel nom de “el saler”, contenidor de la sal, com a espai que conté també les activitats que es fan a l’Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar