Publicitat
Publicitat

La Trail dels Lluerts arriba la setmana abans de la Marató d'Empúries

L'Escala recupera aquest any la Marató d'Empúries. La prova esportiva més multitudinària que es practica en el nostre municipi es correrà el pròxim diumenge 24 d'octubre. Des del maig del 2019 que no es pot celebrar aquest esdeveniment per culpa de la pandèmia. Les inscripcions ja són obertes a fotoinstant.com.

Hi haurà Marató d’Empúries aquest 2021. Serà el pròxim 24 d’octubre. I el dia abans, les curses infantils i el recorregut de 5 km. Recordem que s’havia d’haver celebrat el passat 2 de maig, el primer diumenge de maig, però a causa de la pandèmia va ser impossible. Aquesta prova esportiva més multitudinària que es fa a l’Escala, a banda del MIC, no es fa des del maig de 2019. I hem de recordar que el 2019 no es va poder córrer el circuit de 42 km per la forta tramuntana. 

Total que els 42 quilòmetres no es poden córrer des del maig de 2018. El 2020, l’Escala va voler recuperar la prova el 3 de maig, però impossible per les aglomeracions de gent i la va ajornar fins al 15 de novembre, però finalment l’organització va suspendre definitivament la prova. Amb l'aixecament de restriccions, la Marató d'Empúries aquest any serà una realitat.

{{ tall Víctor Puga, alcalde de l'Escala }}

Alguns dels participants de la cursa s'han inscrit a la marxa Trail dels Lluerts que se celebra aquest diumenge a Viladamant. No hi haurà el circuit de 42 km, però sí que hi hauran recorreguts de 7 i de 15. Les inscripcions s’han de fer a www.curses.cat. La sortida és a les 9 del matí.

La inscripció, que està valorada en vuit euros abans de divendres i deu el mateix diumenge, inclou assegurança, esmorzar, beguda i poma i amb el dorsal s'entrarà amb un sorteig. Els premis van des de vols amb avioneta fins a nits d'hotel.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar