Publicitat
Publicitat

Recta final de la Ruta de la Tapa de l'Anxova 2021

Avui arranca el tram final de la Ruta de la Tapa de l'Anxova 2021, després d'un any de descans forçat. La ruta ha tornat amb 23 locals participants, canvi de dates, bona participació i molta innovació culinària. Hi ha temps fins al dimarts dia 12 per degustar les propostes i omplir la butlleta per participar en el sorteig programat.

Originals, clàssiques, atrevides, innovadores, però totes bones, així són les tapes proposades aquest any a la Ruta de la Tapa de l'Anxova. Que enguany ha recuperat el seu format habitual, després de l'impàs de l'any passat, on es va reconvertir la proposta amb una visita guiada amb degustació. Aquest any hi participen menys locals que en edicions anteriors, un total de 23, una quinzena del nucli antic i la resta repartits entre Sant Martí d'Empúries, Riells i Cinc Claus. Tots ells compateixen per obtenir el reconeixement dels comensals i guanyar el premi a la millor tapa d'anxova i la més creativa del 2021. La Ruta entra des d'avui a la seva recta final, ja que acaba el dimarts dia 12 d'octubre. De moment la participació segueix el ritme de les edicions d'abans de la pandèmia amb centenars de tapes degustades. 

  

La ruta va ser tot un encert des de la seva primera edició, ressaltant el valor de l'Anxova de l'Escala i mostrant que aquest producte versàtil que combina bé amb el dolç i també amb el salat. I que el seu prestigi recau sobretot amb l'elaboració artesanal i el saber fer dels restauradors.

 

Com totes les edicions, completar la ruta té premi. Omplir tots els segells dóna l'opció de guanyar un àpat per a dues persones al restaurant Compartir. Fer les 15 del nucli antic vol dir optar a dècims de l'Anxova Milionària i fer les vuit tapes de fora nucli pot fer guanyar vals de 50 euros per gastar al comerç local.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar