Publicitat
Publicitat

La protagonista de les sales serà Penélope Cruz

El més nou del director Pedro Almodóvar i el film guanyador de la Palma d'or a Cannes s'enfronten cara a cara aquest cap de setmana a les sales de cinema. A Torroella arriba la nova aventura de l'agent 007 i les plataformes s'agafen unes merescudes vacances.

Les sales de cinema treuen fum amb el gran nombre d'estrenes esperades que fa poc que han arribat a la pantalla gran. Aquesta setmana hi trobem més opcions entre elles 'Madres paralelas' el més nou del director Pedro Almodóvar, qui ha comptat de nou amb la seva gran musa Penélope Cruz. En aquest film el director manxec explica les sensacions de la maternitat. Dues dones coincideixen a l'habitació d'un hospital on han de donar a llum. Cap de les dues té parella. Van quedar embarassades accidentalment. Una està molt contenta de tenir un fill, l'altra, jove i espantada, no ho té clar. Però el vincle creat durant el part l'unirà al llarg del temps. 

 

I per tota la família arriba la segona part de 'La familia Addams' ara titulada 'La familia Addams 2: La gran escapada'. La primera part d'aquest film d'animació va quallar bé entre el públic infantil i va redescobrir la família més monstruosa a molts joves. Morticia i Gómez no porten bé que els seus fills creixin. Per aquest motiu, volen tornar a connectar. Com ho fan decideixen posar a tota la família en una autocaravana i viure una gran aventura a la carretera. 

 

Un altre film amb toc espanyol serà 'Las leyes de la frontera' el més nou de Daniel Monzón, director de Celda 211 o El niño. Ara ens apropa a un thriller ambientat als anys 80, ens presenta a Ingacio un jove estudiant tímid i inadaptat, ell té 17 anys i viu a Girona. Allà coneix a Zarco i Tere, dos delinqüents que l'introdueixen en el món dels furts i els atracaments. Un estiu que canviar la seva vida per sempre. 

El cinema Montgrí de Torroella presenta per aquest cap de setmana 'Sin tiempo para morir' l'últim film de l'agent 007. Bond ha deixat el servei secret i està gaudint d'una vida tranquil·la a Jamaica. Però la seva calma no durarà molt de temps. Doncs li demanen ajuda per rescatar a un científic. La missió de rescatar resulta ser molt més arriscada del que s'esperava, això porta a Bond a seguir la pista d'un misteriós malvat armat amb una nova i perillosa tecnologia. Un film que podreu veure divendres, dissabte, diumenge, dilluns i dimarts. 

 

Pel que les plataformes tot i que hi ha moltes estrenes, arriben poques produccions d'aquelles destacades. Aquesta setmana només en destaquem dues i d'estils molt diferents. Una la trobem a Apple Tv, parlem de la sèrie 'Acapulco' una comèdia de 10 capítols on coneixerem a un jove que aconsegueix la feina de la seva vida, treballar en un dels hotels de moda d'Acapulco'. Però un cop complert el seu somni s'adona que haurà d'aprendre a conviure amb clients maleducats, caps molt exigents, un staff tècnic peculiar.

 

A Filmin i destaca al minisèrie danesa 'Scandinavian Star' de fet és una docusèrie que explica el cas d'un ferri reconvertit en creuer que es va cremar l'any 1990 davant la costa Noruega. Van morir més de 140 passatgers, dels més de 400 que viatjaven. Tot i tenir un culpable sempre que és parlar del cas sorgeixen molts dubtes sobre l'incendi. Tal vegada aquesta producció mostra que va passar de veritat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar