Publicitat
Publicitat

Joan Dausà publica 'Ho tenim tot' una cançó que va estrenar a l'Escala

Joan Dausà publica el primer avançament del nou disc que es va poder escoltar en primícia i en exclusiva a l'Escala aquest estiu. Més de 8.000 persones van assistir al Festival Respira a la Ruïnes d'Empúries. 



L'Escala va ser testimoni exclusiu de les noves cançons de Joan Dausà. Més de 8.000 persones van poder gaudir del Festival Respira, ideat pel propi Dausà a les ruïnes d'Empúries i on l'artista va presentar les cançons que formen part del nou disc. Una experiència única que es va repetir durant 6 nits perquè tots els fans de l'artista poguessin escoltar per primer cop les cançons que formen part del seu nou treball. .

Aquest divendres, el cantautor, ha publicat el primer avançament, 'Ho tenim tot', la cançó que dóna nom al seu esperat quart disc, i que veurà la llum el 5 de novembre. 

El disc ha estat produït per Santos i Fluren de Blind Records juntament amb Dídac Fernàndez. Després de tres anys sense publicar material nou, Dausà presenta una cançó pop vitalista on hi canta i reivindica que la felicitat i el connectar amb la vida és una actitud i una opció de cada persona. "Aquesta cançó, i d'alguna manera tot el disc, és una invitació a deixar de fixar-nos constantment en el que no tenim i a girar la vista cap a nosaltres mateixos i cap al nostre entorn per veure que realment tenim molt més del que imaginem", afirma el propi Joan Dausà. 

"Ho tenim tot" compta amb un videoclip firmat pel realitzador Marc Pujolar, autor també dels clips de les cançons "Gegants" o "La gran eufòria". Juntament als actors Joan Amargós i Andrea Ros firmen una pel·lícula que pretén transmetre la sensació de la lluita per arribar a la felicitat personal.

El 25 de novembre començarà la gira de presentació del nou disc, amb un concert al Palau de la Música de Barcelona. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar