Publicitat
Publicitat

Poca participació, de moment, a l'enquesta del POUM

Avui fa quinze dies que es va obrir l'enquesta telemàtica del POUM. Es pot respondre fins el 28 d'octubre i de moment s'està registrant una participació més aviat escassa. El procés participatiu continua amb els tres tallers convocats per als dijous 14, 21 i 28 d'octubre.

Després d'un any en què, a causa de la pandèmia s'havia pràcticament aturat el rellotge del procés de redacció del nou POUM de l'Escala, ara fa quinze dies es va tornar a posar aquest en marxa. L'assemblea del 23 de setembre va obrir el capítol de la participació ciutadana, que inclou una enquesta telemàtica, que es va obrir el mateix dia de l'assemblea i tres tallers participatius. Transcorreguts els primers quinze dies des de l'obertura del qüestionari, però, la participació està essent més aviat escassa. 

El qüestionari estarà obert fins el dijous 28 d'octubre i es troba al web municipal o directament a l'adreça poum.lescala.cat. El síndic de greuges municipal, Carles Cervantes, vinculat també en els processos de participació ciutadana, es mostrava optimista que al final la participació serà alta, tot i tenir en compte que és difícil que  hi hagi molta participació en un procés tant tècnic com és la redacció d'un POUM.

S'han establert mecanismes per evitar duplicitat de respostes del qüestionari, entre d'altres demanant l'identificació amb número de DNI. La setmana vinent, comença el cicle de tres tallers participatius, que es celebraran a la Sala Polivalent els dies 14, 21 i 28 d'octubre.

El taller del dijous 14 serà el dedicat als temes d'àmbit social; el del 21, a l'àmbit econòmic i el del 28, l'específicament urbano-territorial. Tots tres, a dos quarts de vuit del vespre i a la Sala Polivalent. Per participar-hi cal inscripció prèvia al web inscripcions.lescala.cat.El procés de tramitació del POUM contempla després dues altres convocatòries de l'assemblea. Una serà després de l'aprovació de l'Avanç del pla i l'altra després que el ple hagi fet l'aprovació inicial del POUM.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar