Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala comptarà amb cinc jugadors, tres d'internacionals

Tres jugadors internacionals i dos de casa. Aquesta serà la plantilla del primer equip del CTT CER l'Escala. El club s'ha proposat, un any més, aconseguir la permanència en una temporada en què la Superdivisió Masculina retornarà a ser de dos grups. L'únic canvi és que s'han eliminat les concentracions.

El CTT CER l'Escala tindrà un equip format per cinc jugadors. Seguiran l'egipci Mohamed Elbeialy i els jugadors de la casa Iker González i Norbert Tauler, retornarà el taiwanès Chih-Wei Yeh i el club ha fitxat un jugador rus.

L'objectiu segueix essent el de sempre: lluitar per la permanència. El Móstoles, un dels equips que havia de competir en el grup del CER l'Escala, s'ha retirat. Això vol dir que a final de temporada descendirà un equip dels onze que hi haurà en competició. Amb la baixa del club madrileny, el cinquè del grup 1 se salvarà directament, ja que no podrà enfrontar-se amb el sisè del grup 2.

Aquesta temporada s'han eliminat les concentracions i ara els equips podran jugar a les seves pistes. El CTT CER l'Escala debutarà divendres 15 d'octubre a la pista del Borges i l'estrena a casa serà el 18 de desembre contra l'Arteal. Havia de ser el 13 de novembre, però el Móstoles s'ha retirat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar