Publicitat
Publicitat

El gol de camp a camp del porter Eric Quesada

El porter Eric Quesada ha fet un gol de camp a camp aquest cap de setmana al camp del Cadaqués. L'escalenc, ara al Viladamat, debutava, ja que a les dues primeres jornades Botxi Minic va apostar per Alberto Matilla. Quesada és conscient que serà molt difícil tornar a fer una diana d'aquestes característiques.

Poques vegades passa. Pocs cops un porter fa un gol de camp a camp. Doncs aquest diumenge el porter Eric Quesada ho ha aconseguit a Cadaqués, deixant bocabadats els aficionats que van acudir al municipal de Saguarda per presenciar el duel entre el Cadaqués - Viladamat, un partit entre el corresponent a la tercera jornada del grup 17 de la Tercera Catalana. Segurament serà un dels gols de l'any del Viladamat.

No és la primera vegada que Quesada fa una diana d'aquestes característiques.

L'escalenc ho tornarà a intentar. És conscient que això passa molt poc i potser ja no es tornarà a repetir...

Quesada juga amb el Viladamat, un equip que és dirigit per Botxi Minic. De moment aquest equip no coneix la derrota. 3 de 3. Líders de la lliga amb els mateixos punts que el Vilajuïga de Manuel Cabezos.

El Viladamat juga diumenge a les 4 de la tarda a casa contra el Verges. L'entrevista sencera del porter Eric Quesada la podreu seguir aquest divendres a dos quarts de dues del migdia al Zona Mixta de Ràdio l'Escala, just després dels informatius.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar