Victòries del primer i segon equip del FC l'Escala

El primer equip del FC l'Escala debuta amb victòria al grup 1 de la Primera Catalana després de superar a Les Franqueses per 1 a 2. Els golejadors han estat Albert Genís i Jam Bladeh. I el segon equip encadena el segon triomf consecutiu després d'imposar-se per 3 a 1 al Sant Pere Pescador B.

Ha hagut de remuntar, però ha aconseguit la primera victòria de la temporada. El primer equip suma els tres primers punts del curs després de superar a les Franqueses per 1 a 2. Els locals s’avançaven en el minut 3. Gerro d’aigua freda, però a la segona part, els escalencs van empatar i remuntar.

Era en el minut 48 en una jugada a pilota parada, un córner concretament, quan Albert Genís, des de l’interior de l’àrea, aconseguia empatar. I el segon gol va arribar en el 78. Obra de Jam Baldeh després d’una gran jugada col·lectiva. El 9 de l’Escala que va ser suplent va fer la diana dels tres punts.

Victòria també del segon equip de l’Escala. Segon triomf seguit. Els de Dani Sevillano guanyaven 3 a 1 al Sant Pere Pescador B. Tots els gols van ser a la segona part. En el minut 58 s'avançava l'equip local amb un gol d'Abdel Sarrouti. En el 72, Robert Fernández feia més grossa la diferència posant el 2 a 0. I ja sis minuts més tard, Sarrouti s'encarregava de tancar la llauna amb la tercera diana. I el Sant Pere Pescador B feia el gol de l'honor al minut 84.

El primer equip de futbol diumenge a les 16 hores debuta a casa contra el Bescanó mentre que el segon equip s'haurà de desplaçar al camp del Llers, un equip que no coneix encara la victòria.