Publicitat
Publicitat

Arriba una de les pel·lícules més esperades

El més nou de l'agent 007 arriba aquest cap de setmana a totes les pantalles de cinema, ho fa juntament amb 'Mediterráneo' i 'Benedetta'. Torroella aposta per cinema de proximitat amb 'Annette' i 'Chavalas'. A les plataformes nom pròpi 'La Fortuna' la primera sèrie d'Alejandro Amenábar

Després de posposar-se mil vegades a causa de la pandèmia, per fi arriba a totes les pantalles 'Sin tiempo para morir' el més nou de l'agent 007 i teòricament l'última protagonitzada per Daniel Craig. En aquesta última entrega, Bond ha deixat el servei secret i gaudeix d'una vida trenqui-la a Jamaica. Però aquesta pau, dura poc perquè aviat li demanen ajuda per rescatar un científic segrestat. La missió portarà a Bond a descobrir un malvat amb una arma tecnològica molt perillosa. Cinta on hi veurem també a Rami Malek i Ana de Armas.

 

Setmana que també s'estrena el més nou de Paul Verhoeven, el director arriba de nou amb una cinta polèmica i amb escàndol. Ho fa amb la cinta 'Benedetta' aproximant a l'espectador la vida real d'una monja italiana del segle XVII. Aquí veurem com la devoció extrema d'una jove monja i la seva atracció per una companya que arriba al convent. 

I també amb la intenció de fer obrir els ulls a la humanitat s'estrena 'Mediterráneo' un film de Marcel Barrena i basada en la vida de l'activista Oscars Camps i com va néixer l'ONG Open Arms. Eduard Fernández, Dani Rovira i Anna Castillo són els protagonistes d'aquesta cinta on dos socorristes viatgen fins a Lesbos impactats per la fotografia d'un nen ofegat al Mediterrani. Allà descobreixen una realitat a la qual volen posar solució. 

 

A Torrella dues opcions, una d'elles 'Annette' un drama romàntic Adam Driver i Marion Cotillard. Un film on veurem la història d'amor de Henry, un humorista excepcional i Ann, una cantant de renom. Davant les càmeres són la parella perfecte, però el naixament de la seva filla els canviara la vida. I també hi trobarem 'Chavalas' una comèdia espanyola on Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues inseparables en l'adolescència, tornen a trobar-se al barri per reviure una autèntica i tragicòmica amistat. Una realitat que les obligarà a enfrontar-se a aquelles adolescents que van ser i a les dones que volen ser. 

I aquesta setmana a les plataformes hi trobem nom propi, ja que s'estrena 'La Fortuna' la primera sèrie d'Alejandro Amenábar. Una minisèrie d'aventures, drama, amor, thirller, història... en fi una opció que ho té tot. Álex Ventura és un jove diplomàtic, que es veurà immers en una missió política per recuperar un tresor submarí robat pel saquejador Frank Wild. Una sèrie que podreu seguir per Movistar plus.

 

L'altra minisèrie destacada la trobem a Netflix on arriba 'La asistenata' on una mare soltera farà tot el possible per sobreviure amb la seva filla i allunyar-se d'una parella maltractadora. Una feina de treballadora domèstica l'ajudarà a arribar a final de mes. Però la burocràcia i la llei li posarà les coses molt més difícils.

  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar