Publicitat
Publicitat

Els tres actes esportius del cap de setmana a l'Escala

Aquest cap de setmana, el sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala debuta a la Tercera Catalana. Els de Toni Espinosa havien d'estrenar-se el passat cap de setmana, però el partit s'ha ajornat fins aquesta. També al pavelló s'hi farà l'últim adéu a Anna Casabella, aquest és un acte que ha organitzat la família.

Demà dissabte a un quart de set de la tarda, el sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala inicia la lliga de Tercera Catalana. Els de Toni Espinosa reben el Castelló i tenen ganes de mostrar bon bàsquet als aficionats. Adrià Cantenys i Pau Esponellà, i companyia, lluitaran per aconseguir la primera victòria del curs. 

Diumenge a les 10, últim adéu a Anna Casabella. El passat dissabte l'acte el va organitzar el Club Bàsquet l'Escala i aquest diumenge, l'acte l'ha coordinat la família. I ja a la tarda, a les 18 h, el segon equip de futbol juga a casa contra el Sant Pere Pescador B després de sumar els tres primers punts de la temporada al camp del Selvatans (5-7). 

I fora de l'Escala, demà dissabte a les 17 h, el primer equip de futbol enceta el grup 1A de la Primera Catalana al camp de Les Franqueses, un equip que va quedar tercer el curs passat al grup 1B mentre que l'Escala va acabar quart del grup 1A. I en motos, aquest cap de setmana última carrera del campionat català Minimotard. Els pilots del CER, Alex Loza, Miguel Pérez i Joel Plasencia arriben a la cita havent pujat el podi del Pla de Sant Tirs.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar