Publicitat
Publicitat

Bona afluència a l'exposició Els Pescadors i l'Escala de Josep Faig

Molta gent ha visitat l'exposició de Josep Faig i Sureda a la casa del Gavià, que porta per nom 'Els Pescadors i l'Escala'. La mostra forma part del cicle d'exposicions de suport als artistes locals, organitzat per l'Àrea de Cultura de l'Ajutnament de l'Escala. 

Anunci 0s

El 12 de setembre es donava el tret de sortida a una nova exposició dins el cicle de suport als artistes locals. Josep Faig i Sureda, prenia el relleu a Javier Zamora, i exposava la seva obra titulada 'Els Pescadors i l'Escala' a la casa del Gavià. L'artista valorava molt positivament l'ubicació de l'exposició.

La mostra presentada la formen una sèrie de pintures a l'oli, fetes a partir de fotografies del patrimoni escalenc realitzades per Josep Esquirol i Vernon Richards. Aquesta reinterpretació de les imatges que fa Josep Faig ofereix una altra visió de temes antics com són els oficis tradicionals, la pesca, caps d'estudi o personatges de la vila.

L'Exposició 'Som Aigua' d'Andere Monjo, és la mostra que pren el relleu a la casa del Gavià, i es podrà visitar fins el 12 d'octubre d'11 del matí a 3 de la tarda. © 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar