Publicitat
Publicitat

Bona afluència a l'exposició Els Pescadors i l'Escala de Josep Faig

Molta gent ha visitat l'exposició de Josep Faig i Sureda a la casa del Gavià, que porta per nom 'Els Pescadors i l'Escala'. La mostra forma part del cicle d'exposicions de suport als artistes locals, organitzat per l'Àrea de Cultura de l'Ajutnament de l'Escala. 

El 12 de setembre es donava el tret de sortida a una nova exposició dins el cicle de suport als artistes locals. Josep Faig i Sureda, prenia el relleu a Javier Zamora, i exposava la seva obra titulada 'Els Pescadors i l'Escala' a la casa del Gavià. L'artista valorava molt positivament l'ubicació de l'exposició.

La mostra presentada la formen una sèrie de pintures a l'oli, fetes a partir de fotografies del patrimoni escalenc realitzades per Josep Esquirol i Vernon Richards. Aquesta reinterpretació de les imatges que fa Josep Faig ofereix una altra visió de temes antics com són els oficis tradicionals, la pesca, caps d'estudi o personatges de la vila.

L'Exposició 'Som Aigua' d'Andere Monjo, és la mostra que pren el relleu a la casa del Gavià, i es podrà visitar fins el 12 d'octubre d'11 del matí a 3 de la tarda. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar