Publicitat
Publicitat

Promoció de rutes cicloturístiques

L'Escala està enllestint el projecte de rutes cicloturistes per l'entorn, del qual tot l'estiu ja se n'han estat fent sortides amb monitor. Seran rutes a fer lliurement o amb monitor i recomanades per a fer amb btt, e-bike, gravel o bici de carretera.

Diumenge al matí es va programar una sortida amb btt per camins de l'entorn de l'Escala. Va ser una sortida d'unes dues hores, que forma part del projecte que vol posar en valor el cicloturisme al municipi i crear noves rutes d'intensitats diverses. La de diumenge va ser una ruta circular amb sortida i arribada a l'oficina de turisme de l'entrada nord de l'Escala. La participació va ser més aviat escassa.

De fet, des de principis d'estiu, s'han fet un total de vuit sortides amb monitor i amb diferents modalitats de bicicleta -btt, e-bike, gravel...-. Han estat sortides gratuïtes que ja donen a entendre els eixos principals del projecte de promoció del cicloturisme a l'Escala i entorn que passarà també per la creació i senyalització de noves rutes. Si es compleixen les previsions, aquesta tardor es presentarà el projecte complet. Mentrestant, la propera sortida programada es farà el dimarts 12 d'octubre, amb bicicleta elèctrica. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar