Publicitat
Publicitat

Gent de l'Escala diu que a l'Escala no hi ha un procés participatiu

El portaveu de Gent de l'Escala, Carles Carlà, creu que a l'Escala es fan processos informatius i no participatius. Ho explicava a la Casa de la Vila de Canal 10 on també lamentava els serveis de neteja i cobertura mòbil durant l'estiu. Criticava també la qualitat dels serveis que s'ofereixen des de la piscina.

El grup municipal de Gent de l'Escala diu que al municipi es té mal entès què és un procés participatiu, que realment el que es fa són processos informatius on es deixa opinar els participants.Posava com exemple l'assemblea recent sobre el POUM , quan una persona del públic va voler dir la seva, contradient el que s'explicava, i se li va tallar el discurs.Creu que la participació ciutadana s'hauria de re-formular i modernitzar.Carles Carlà ho explica al programa La Casa de la Vila d'aquesta setmana, on també feia balanç de l'estiu, dèia econòmicament prou bo, però pel que fa a serveis com la neteja o la cobertura mòbil no han donat la talla.

A l'entrevista també sorgia que probablement l'ajuntament haurà de pagar una quantitat important de diners a l'empresa que gestiona la piscina, i és que el conveni entre les dues parts especifica que per sota d'un nombre d'abonats el consistori ha de cobrir la diferència.Carlà creu que la pèrdua d'abonats es deu més a la baixa qualitat dels serveis que ofereix la instal·lació.

L'entrevista  de La Casa de la Vila es pot seguir íntegre a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar