Publicitat
Publicitat

Presenten els actes del 5è aniversari de l'Espai Jove l'Esbotzada

L'Espai Jove l'Esbotzada programa una jornada plena d'activitats per celebrar el 5è aniversari. Hi haurà xerrades, tallers,a ctivitats de lleure i concerts i es celebrarà el 13 de novembre.

Fa cinc anys que l'Ajuntament va reobrir l'àrea de joventut i va estrenar l'Espai Jove l'Esbotzada. Ara ho vol commemorar amb la jornada "Joves for future. Compartir és viure" que es farà el dissabte 13 de novembre amb nombroses activitats previstes. Avui se n'ha fet la presentació oficial, a la sala d'actes de l'Alfolí de la Sal.

La joranda començarà a dos quarts de deu amb una taula de debat presetnarda per l'alcalde, Víctor Puga i el director general de Joventut de la Generalitat, Àlex Sastre. Hi intervindran el regidor de joventut, i representants dels serveis territorials de Joventut a Griona, del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i joves del municipi. Després, s'inaugurarà l'exposició sobre els 5 anys de l'ESbotzada i s'oferirà una xerrada sobre "Cooperació responsable" amb Alguer Miquel i Oriol Treserra. Per completar l'activitat del matí, concert del grup Bandidos Perversiones.En horari de tarda, a dos quarts de quatre es reprèn la programació amb activitats familiars de lleure i tallers. Més tard hi haurà espais de debat i reflexió entre joves sobre l'afectació de la covid-19 a les seves vides. De bat a càrrec de la Fundació Ferrer i Guàrdia amb la col·laboració de Ràdio l'Escala i Ràdio Vilafant.Com a cirereta final, a dos quarts de nou s'ha programat un concert del grup Ginestà, per al qual es poden comprar entrades al web portalblau.catLa directora del festival era a la presentació d'aquest matí.

L'Espai Jove l'Esbotzada es va inaugurar el 2 de desembre de 2016. Des de llavors, ha organitzat més de 100 activitats i hi han passat més de 6000 joves. Les restriccions imposades des de l'esclat de la pandèmia de Covid-19, van provocar el tancament de l'espai i la suspensió de moltes activitats programades. A dia d'avui encara el limita l'aforament a una vintena de joves diaris. La presentació d'avui ha comptat amb l'aval de la consellera de joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Júlia Gil.

En nom del municipi, l'alcalde Víctor Puga, va reclamar esforços extres en polítiques transversals perquè els joves assoleixin el protagonisme que requereix el moment històric que estem vivint.

Des de l'Espai Jove l'Esbotzada es treballa amb una programació anual que segueix els eixos i objectius marcats al Pla Local de Joventut.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar