Publicitat
Publicitat

La IX Cala Poètica homenatja a Enric Casassas i Simó

La Mar d'en Manassa va acollir la 9ena edició de la Cala Poètica, enguany homenatjant els cent anys del naixement d'Enric Casassas i Simó. L'acte s'havia de celebrar a l'abril, però va suspendre's per motius de salut. 

Anunci 0s

La Mar d'en Manassa va ser l'escenari escollit, de nou, per la celebració de la novena edició de la Cala Poètica. El poeta Enric Casassas va oferir un recital poètic acompanyat del també poeta, Guim Valls i el violencialista Daniel Regincós. Enguany, l'organització  ha volgut commemorar els 100 anys del naixement del químic i professor, Enric Casassas i Simó, qui fou nascut a Sabadell i nombrat fill adoptiu de l'Escala. Anna Casas va ser l'encarregada d'obrir l'acte fent una breu biografia de l'homenatjat. 

Casas va destacar l'interès de Casassas per la poesia, de qui la seva obra no va veure la llum fins el 2002. 

Enric Casassas fill, va començar el recital destacant aquesta obra no publicada del seu pare. 

L’abril passat, coincidint amb Sant Jordi, l’Escala havia d’acollir aquesta novena edició de la Cala Poètica, però, a causa d’una indisposició de salut de darrera hora, va caldre posposar-la fins aquest dissabte passat.  

La Cala Poètia es podrà veure íntegrament per Canal 10 Empordà el dimecres 6 d'octubre a les 9 del vespre. © 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar