Publicitat
Publicitat

La tardor arriba amb grans estrenes

Films com 'Cry Macho' , 'No respires 2' o 'Respect' les grans propostes d'aquesta setmana als cinemes. Torroella tanca el mes amb 'Las apariencias' i les plataformes treuen fum amb 'Fundación' o 'Misa de Medianoche' 

Tornen les bones temperatures i amb elles arriba la campanya 'Jo vaig al cine' del 27 al 30 de setembre anar al cinema valdrà 3,5 euros. El ministeri de Cultura subvencionarà el sector per arrancar el curs amb aquesta promoció, que anima els espectadors a tornar a les sales amb seguretat. Al contrari de la Festa del Cinema, no caldrà registrar-se enlloc. Les entrades es podran comprar el diumenge, 26 de setembre, exclusivament per internet, a les webs dels cinemes.I amb la promoció arriben bones propostes a les sles com 'Cry Macho' el més nou de  Clint Esastwood . Als seus 91 anys es posa de nou davant i darrere la càmera per explicar de nou una gran història humana. Ho fa amb 'Cry Macho' on fa d'exestrella del rodeo decidit a complir la seva paraula. Viatjar fins a Nou Mèxic per allunyar un noi immigrant de la seva mare alcohòlica. Un viatge que li canviarà la vida per sempre

Setmana que també arriba la segona entrega de 'No respires' una de les grans sorpreses del 2016, una cinta de terror que va donar un tomb al gènere ara fa cinc anys. En aquesta segona entrega el nostre protagonista cec ha de protegir casa seva i una nena que té a càrrec seu. Veurem com li va en aquesta segona part, perquè ara ja no tenim l'efecte sorpresa i ja sabem que el protagonista és pitjor que els dolents. 

  

Sou fans de 'La dama del soul'? Doncs aquesta setmana teniu una cinta a les sales, ja que arriba 'Respect' un biopic de la cantant Aretha Franklin. Li dóna vida Jennifer Hudson, actriu i cantant, escollida personalment per Franklin abans de morir. Una cinta on és tocaran temes com la lluita pels drets humans, la cultura i el feminisme... En definitiva el camí que va seguir l'artista per convertir-se en mite. Tot i això no es faran massa referències als problemes personals de Franklins, el fet de ser mare abans dels 15 anys i la relació amb el seu pare un pastor baptista que va adonar-se ben aviat del talent de la seva filla.

I un altre fet real en els porta la directora Icíar Bollaín amb 'Maixabel' dona del polític Juan María Jaúregi, assassinat per ETA l'any 2000. Onze anys més tard, la vídua va rebre la petició d'un dels assassins del seu marit per entrevistar-se amb ella a la presó després de trencar els llaços amb la banda terrorista. Un acte acceptat per ella demostrant una capacitat d'empatia admirable. Blanca Portillo i Luis Tosar són els encarregats de portar aquest film a un alt nivell interpretatiu. 

El Cinema Montgrí de Torroella acomiada el setembre amb opció única arriba 'las apariencias' un interessant film sobre l'obcecat manteniment de la façana burgesa, mentidera i classista. Un drama amb certs tocs de comèdia que gira cap a un interessant thriller. 

 

A les plataformes arriba una de les sèries més esperades d'aquesta tardor, parlem de 'Fundación' a Apple Tv+. L'adaptació del clàssic d'Isaac Asimov es converteix en una de les apostes més potents de la televisió i un pas endavant per a la plataforma de la poma. Una sèrie que arranca amb deu capítols. La saga original arranca amb la decadència de l'Imperi Galàctic, el matemàtic Hari Seeldon preveu la seva caiguda així com anys de fosca. Per tal d'evitar la gran cisis, reuneix els homes més intel·ligents per conservar el saber científic i no enviar a la humanitat a una nova era de fosca. 

I de netflix destaquem dues propostes totalment oposades, una d'elles la nova producció de Bambú Producciones l'espanyola 'Jaguar' una cinta ambientada els anys 60 on una noia busca venjança pels nazis que van destruir la seva vida. Un fet que la portarà a treballar amb un equip d'agents on el seu nom en clau serà 'Jaguar'.

 

I pels amants del terror i fans de Mike Flanagan s'estrena 'Misa de Medianoche', set capítols on coneixem una comunitat que viu força aïllada rep l'arribada d'un carismàtic pastor, un que porta amb ell miracles, misteris i una renovada fe religiosa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar