Publicitat
Publicitat

Penjaran la samarreta d'Anna Casabella al pavelló aquest dissabte a la tarda

La samarreta d'Anna Casabella serà penjada al pavelló aquest dissabte a la tarda una estona abans que el sènior femení enceti la Segona Catalana contra el Vilablareix. Les de Susi Martí tenen ganes de començar amb victòria i iniciar així un curs sense haver de patir excessivament per la salvació.

Abans del debut del sènior femení del Club Bàsquet l'Escala a Segona Catalana, el club local penjarà la samarreta d'Anna Casabella al pavelló amb el mític dorsal 26. Els actes de record a una de les jugadores més estimades del club segueixen. Just després, les de Susi Martí s'estrenen amb un exigent partit contra el Vilablareix. Per primera vegada veurem els nous fitxatges sobre la pista.

Pel que fa a futbol, el segon equip de l'Escala diumenge juga al camp del Selvatans, primer desplaçament de la temporada. 

I els de Pitu Batlle debuten a casa, diumenge a les 12 del migdia, després de guanyar en el debut a Borrassà per 2 a 3. Aquesta vegada, el rival serà el Vilajuïga. I el Viladamat de Botxi juga diumenge a Vilamalla, concretament a les 4 de la tarda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar