Publicitat
Publicitat

La Plataforma Stop Parc Eòlic organitza un acte unitari aquest dissabte a Roses

La Plataforma Stop Parc Eòlic organitza un acte unitari aquest dissabte davant la Ciutadella de Roses. Entenent que és una agressió al territori no es dubta en arribar als tribunals. També es demana un posicionament clar de la Generalitat.

Aquest dissabte a les sis de la tarda i davant la Ciutadella de Roses la Plataforma Stop Parc Eòlic Marí ha organitzat una gran performance reivindicativa sota el lema  'Renovables sí, però així no!'.És un espectacle de macro-titelles i música en viu, a càrrec del projecte internacional Punch Agathe.

Comptarà amb el suport d'entitats ecologistes i amb la presència dels 8 alcaldes de poblacions de costa des de Begur fins Cadaqués, una manera de demostrar l'oposició del territori al projecte.Les més de 1800 empreses que donen suport a la plataforma hjan presentat alegacions al Pla d'ordenació de l'Espai Marítim per ddenunciar irregularitats i arribaran als tribunals si és necessari.

Des de la plataforma es lamenta que la Generalitat no concreti la seva posició, més quan es creu que és una agressió molt greu al territori.La plataforma convida a tothom a participar a  l'acte unitari en contra del parc aquest dissabte a les 6 de la tarda davant la Ciutadella de Roses.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar