Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament de l'Escala s'ha proposat recuperar la Festa de l'Esport

La Festa de l'Esport va ser un dels actes prèvis més multitudinàris, juntament amb la Cursa de la Dona, que van celebrar-se abans de l'arribada de la pandèmia. Al aglutinar tanta gent, aquest acte encara no es podrà recuperar el 2021, però el consistori ja està treballant per recuperar-la el segon trimestre de 2022.

L'Ajuntament de l'Escala es planteja recuperar la Festa de l'Esport després de no poder-la celebrar el 2020 per culpa de la pandèmia. El regidor d'Esports, Boran Minic, ha explicat que, de moment, no hi hauria un dia fixat, però si que ha avançat que una possible data seria per al segon trimestre del 2022.

L'herba natural del camp de futbol també ha estat un dels temes que s'han posat sobre la taula en l'entrevista que ha concedit el regidor a l'espai Esports10 de Canal10 Empordà. Minic ha posat l'accent en què costa molt mantenir un camp d'aquestes característiques i que probablement s'haurà de començar a debatre si seria millor substituir la gespa, és a dir, passar de la natural a l'artificial. 

Encara en clau futbol, aquesta setmana començaran els treballs de millora en l'enllumenat de les vuit torres que hi ha al camp de futbol. Ara les llums passaran a ser de tecnologia LED. I el regidor espera que a l'octubre ja es pugui tenir el tercer camp de futbol, el de futbol 5. Minic també ha anunciat millores en les pistes de tennis, una vegada els treballs del passadís del pavelló han acabat. 

També es va posar especial atenció a clubs que han nascut en plena pandèmia com són els casos del Club Esportiu l'Escala, presidit per Adrià Ferrer, i el Club Patinatge, dirigit per Gemma Fructuoso. A més a més es van mencionar a l'atleta Aitana Radsma, al regatista Marc Verdaguer i al vogador Sergi Franch. També a Goran Minic.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar