Publicitat
Publicitat

Els tres pilots de motos, al podi del Pla de Sant Tirs

Cap de setmana rodó pels tres pilots de la secció de motos del CER l'Escala. Miguel Pérez, Alex Loza i Joel Plasencia han pujat el podi en una nova prova del campionat Minimotard que ha tingut cap a escenari Pla de Sant Tirs, a Lleida. L'última competició serà el 3 d'octubre a Empuriabrava.

Miguel Pérez, Alex Loza i Joel Plasencia han pujat al podi de la penúltima cursa del campionat català Minimotard que s'ha disputat al Pla de Sant Tirs, un municipi que es troba a la comarca de l'Alt Urgell, província de Lleida.

Pérez va acabar primer de les dues mànigues en la categoria protos, una posició que li ha servit per retallar deu punts al pilot que, en aquests moments, encapçala la classificació general. I a la categoria dels 160 cc, Alex Loza va quedar primer mentre que Plasencia va ser tercer. 

Cal recordar que Loza va acabar segon del campionat d'Espanya que es va fer a Campillos, a Màlaga, a finals d'agost. Sortia quart i va acabar pujant al podi. Ara mateix el jove pilot està a pocs punts del primer classificat. El campió es decidirà a Talavera a Real, a Badajoz. 

I la darrera cursa de la competició catalana, la Minimotard, abaixarà el teló el pròxim diumenge 3 d'octubre a Empuriabrava. Aquí tampoc es coneixen els noms dels guanyadors. Emoció fins al final. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar