Publicitat
Publicitat

El vídeo de La Farandola i la visita de les escoles al barco Rafael cloenda de la Festa de la Sal

La 24ena edició de la Festa de la Sal, posava el punt final amb la presentació del vídeo de celebració dels 20 anys del grup de danses la Farandola i amb la visita aquest dilluns dels nens i nenes de les escoles de l'Escala al barco de vela llatina Rafael. 

La Festa de la Sal 2021, marcada per la pandèmia i la pluja, posava el punt final, aquest diumenge, amb la presentació del vídeo dels 20 anys del grup de danses la Farandola. La directora del museu, Lurdes Boix, el president del CER, Raúl Centeno i la coordinadora de La Farandola, Montserrat Clos, van ser els encarregats de presentar aquest documental que reviu els 20 anys de trajectòria d'aquest grup. 

La pandèmia del coronavirus va obligar a canviar la celebració prevista.

Montserrat Clos, va voler agraïr i reconèixer la feina feta tan pels seus pares, qui per raons d'edat no van poder assistir a l'acte, Margarida Roca i en Josep Clos, i també al recentment desparegut, Lluís Albert. Clos en va destacar el llegat que deixen a La Farandola.

La Festa de la Sal, ha posat el punt final aquest dilluns, amb la visita de les escoles al barco de vela llatina Rafael. Els alumnes han pogut pujar a bord d'aquesta embarcació de fusta de més de 100 anys. L'activitat s'engloba en el marc de la Festa de la Sal i forma part del dossier didàctic sobre aquesta festa que treballen des dels centres educatius de l'Escala. Primer han estat els alumnes de 5è de l'escola Esculapi els ha que han visitat el barco. Després el torn ha estat pels alumnes de 3r de l'escola Empúries. És una activitat patrocinada per l'Ajuntament de l'Escala amb col·laboració amb el Museu de l'Anxova i de la Sal. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar