Publicitat
Publicitat

Nou curs del servei socioeducatiu

El servei socioeducatiu municipal per a infants i joves en risc d'exclusió social engega un nou curs. Les activitats infantils es faran al centre cívic Xalem i les juvenils a l'espai jove l'Esbotzada.

El servei d'intervenció socioeducativa l'Alternativa, creat l'any 2018, ha engegat aquest mes de setembre un nou curs. Està pensat com a recurs diurn, fora d'horari escolar, per a infants en edat de primària i joves en edat d'educació secundària obligatòria que, per motius sociofamiliars i laborals, resten moltes hores sense supervisió ni suport d'un adult o que es troben en risc d'exclusió social.

Tant el SIE de joves com el d'infants s'ofereix dues tardes a la setmana. I consta d'activitats d'atenció, de reforç escolar i de lleure. Durarà tot el curs escolar.

El servei l'assumeix l'empresa Orió, amb un equip de professionals format per un coordinador, un dinamitzador i dues educadores. Al mateix temps que el servei l'Alternativa, també aquest mes de setembre ha tornat a obrir portes l'Espai Jove l'Esbotzada. Obre de dilluns a divendres de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit del vespre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar