Publicitat
Publicitat

Dune, estrena destacada de la setmana

Arriba a les sales una de les grans superproduccions de l'any, s'estrena 'Dune' a pràcticament tots els cinemes de Catalunya. A Torroella es podrà veure la cinta d'animació 'La patrulla canina' i les plataformes s'omplen de noves i esperades temporades.

Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Oscar Isaac, Zendaya, Javier Bardem, Josh Brolin i Jason Momoa entre molts altres, tots ells dirigits per Denis Villeneuve i amb música de Hans Zimmer. Així presentem una de les pel·lícules més esperades de l'any, després del seu pas pel Festival de cinema de Venècia. Parlem de 'Dune' que torna als cinemes 37 anys després de la proposta de David Lynch. Cinta que adapta la saga de ciència-ficció escrita per Frank Herbert. 'Dune' explica la història d'un jove brillant que ha nascut amb un destí marcat. Haurà de viatjar a un dels planetes més perillosos de l'univers per assegurar el futur familiar i el de la seva gent. A la vegada que les forces del mal s'enfronten per aconseguir un dels recursos més excepcionals del planeta. 

 

Torna el guionista de 'Campeones' ho fa per presentar un llargmetratge que sorgeix d'un curt de la seva propietat. Així arriba 'El club del paro' on veurem les típics costums espanyoles d'anar a fer la cervesa al bar. Cada dia, Fernando, el Negro, Jesús i Benavente, quatre amics es troben al bar per arreglar el món. Tots tenen una cosa en comú, estan a l'atur bé... tots menys un. 

 

I pels més menuts arriba al segona part de la cinta danesa 'Ninja a cuadros' ara amb una aventura a Tailàndia. On Taiko i Alex hauran de parar els peus al dolent de la cinta.

A Torroella com sempre dues opcions, per un públic adult arriba 'La mujer del espia' drama japonès a les portes de l'inici de la II Guerra Mundial. Un director d'una companya comercial de Kobe, es convertirà en l'enemic públic número u. La seva dona assegura que ell és innocent i decidiex estar al seu costat passi el que passi.

 

I pels més petits s'estrena 'La Patrulla Canina: La pel·lícula'. Aquí els nostres protagonistes hauran de fer front a un malvat alcalde. 

Les plataformes ens porten aquesta setmana noves temporades, un exemple el trobem a Apple Tv on arriba la segona entrega de 'The morning Show' aquesta sèrie centrada en la competència matinal de les cadenes de televisió. Ara a la segona temporada i amb el tema MeToo tancat, Baradley i Alex lluitaran per aconseguir el respecte que creuen que es mereixen, això dins una cadena que s'enfronta a molts canvis. 

 

A Netflix s'estrenarà al tercera part de 'Sex Education' on sabrem més d'Otis i els seus companys, ara que la coneguda 'Escola del sexe' té nova directora, una que vol acabar amb la reputació del centre i la seva evolució. 

 

Setmana on no podem passar per alt el remake, 'Secrtos de un matrimonio' a HBO, minisèrie de què tothom parla amb Jessica Chastain i Oscar Isaac de protagonistes. Una producció que parla de la relació d'una parella, de totes les etapes d'un matrimoni. Ho fa just quan ella necessita un canvi de vida i ell està feliç com estan.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar