Publicitat
Publicitat

La Festa de l'Anxova celebrarà de manera especial el 30è aniversari

El primer cap de setmana d'octubre es celebra una nova edició de la Festa de l'Anxova, que celebrarà el 30è aniversari. Des del consistori escalenc es vol que la celebració serveixi per reconèixer tot aquells que han ajudat a fer de l'anxova un producte reconegut arreu, identitat del municipi.

El proper diumenge dia 3 d'octubre es celebra una nova edició de la Festa de l'Anxova, que aquest 2021 celebra el seu trentè aniversari.És per aquest motiu que es prepara una sorpresa que buscarà reconèixer el sector anxover i totes aquelles persones que participen al procés d'elaboració d'aquest producte ambaixador del municipi.La Festa de l'Anxova tanca la temporada turística de l'Escala, serà el moment de fer balanç d'un estiu que s'intueix donarà xifres molt bones.

Ho explicava l'alcalde Víctor Puga al programa Línia Directa de Canal 10.També es referia a la importància del procés participatiu en l'elaboració del nou POUM que tot just s'està anunciant.Víctor Puga entén que es projecte el futur del municipi pels propers anys i que és vital que tothom qui vulgui digui la seva.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar