Publicitat
Publicitat

El sènior femení jugarà a Segona Catalana i no a Tercera

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala s'estrena a la Segona Catalana la darrera setmana d'aquest mes de setembre. Les de Susi Martí abans de la pandèmia militaven a Tercera, però en quedar segones, la Federació Catalana de Basquetbol va decidir que ascendissin de categoria.

Segona Catalana. Aquesta és la categoria en la qual competirà el sènior femení del Club Bàsquet l'Escala a partir del 25 de setembre. Abans jugaven a Tercera, però la pandèmia va arribar quan les escalenques ocupaven la segona posició i la federació va decidir que els segons classificats havien de pujar. I això ha beneficiat a l'Escala.

Per enfrontar-se en aquesta categoria tan exigent, el club ha reforçat l'equip. Julia Espinosa provinent del GEIEG de la Primera Catalana; Laida Martínez de l'AECAM de Segona amb experiència a Copa Catalunya amb la UE Mataró i Neus Bermejo, també amb passat a Mataró i en diverses ocasions seleccionada per la selecció espanyola d'aportar qualitat a l'equip. També a la llista de cares noves la jove Elia Puig, que ha deixat el Torroella per venir a jugar a l'Escala.

L'equip va començar la pretemporada l'última setmana d'agost. Ara toca agafar el ritme i conèixer a les noves jugadores.

El primer partit de lliga serà dissabte 25 de setembre a 2/4 de 6 de la tarda contra el Vilablareix.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar