Publicitat
Publicitat

Bon temps i molta gent a la botiga al carrer

La UBET celebra una nova edició de la botiga al carrer a la Platja de les Barques. El bon temps ha afavorit l'afluència de gent durant tot el dia i els comerciants han pogut liquidar bona part dels saldos d'estiu. 

La UBET havia previst una botiga al carrer a mitjans d'agost, però, es va decidir posposar-la al setembre perquè els comerciants poguessin aprofitar la gran afluència de turistes al municipi durant el mes d'agost des dels seus comerços. Finalment, la botiga al carrer s'ha celebrat aquest cap de setmana.

La majoria de comerciants assegura que aquest agost, ha estat el millor dels últims anys, ja que els visitants han allargat la temporada turística fins ben entrat el setembre. La botiga al carrer, a més de dinamitzar el comerç local després de la crisi provocada per la pandèmia, també, ofereix als comerciants l'oportunitat de liquidar bona part dels productes que no s'han venut durant l'estiu. 

El bon temps, a més, ha afavorit una gran afluència de gent durant tot el dia a les parades, amb una lleugera baixada a les hores centrals del dia. Els comerciants i restauradors, valoren positivament aquest tipus d'activitats, ja que ajuden a estirar la temporada turística alguns caps de setmana més. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar