Publicitat
Publicitat

Setmana light a les sales de cinema

'Con quién viajas' l'estrena destacada d'aquesta setmana a les sales de cinema. El cinema Montgrí aposta per thriller amb 'Jinetes de la justicia' i les plataformes ens porten tres propostes interessant per aquest cap de setmana.

Les cartelleres arriben carregades de novetats, però moltes d'elles no arribaran a les sales de cinema de proximitat. Doncs hi ha molta oferta amb estrenes comercials i no hi ha espai per encabir produccions més independents com és el cas d'aquesta setmana.Una de les destacades serà la comèdia espanyola 'Con quién viajas' simpàtica pel·lícula que juga amb només quatre personatges parlant en un cotxe i on s'aconsegueix mantenir el ritme gràcies a uns bons diàlegs. El film juga amb la idea de reunir quatre desconeguts per compartir cotxe, una realitat habitual a través de les aplicacions mòbils. Això fan els protagonistes, quatre joves que van de Madrid a Múrcia. El viatge sembla normal i la relació entre ells és fluida, però el conductor amaga algun secret. 

De França arriba una comèdia on de nou es jugarà amb el joc d'intercanvi de cos. La família Morel està formada per 5 membres, són una família normal, però en certes ocasions desitjarien ser diferents per així entendres millor uns als altres. I precisament això és el que passa, és desperten un dia amb els seus cossos intercanviats i assumint responsabilitats que no els toca. I és que en aquest film ningú sap 'Quién es quién' 

I L'acció arribarà amb 'Cóctel Explosivo' on veurem com una mare i una filla, les dues assassines d'elit es veuran obligades a treballar juntes després de molt de temps i rancors per protegir a una menor de 8 anys i acabar amb La Firma, un despietat sindicat del crim. 

 

El cinema Montgrí posposa per aquest cap de setmana dues opcions, el drama 'El médico de Budapest' un film amb tocs d'humor sobre l'honestedat i la complexitat de les relacions humanes a l'Hongria rural.

L'opció més comercial serà 'Jinetes de la justicia' on un militar torna a casa per retrobar-se amb la seva filla després de la mort de la seva dona en un accident de tren. Un accident que podria haver estat intencionat. 

 

I pel que fa a plataformes, destaquen tres opcions a Netflix desembarca 'Kate' un thriller d'acció pur on una assassina descobreix després de fallar amb un objectiu que ha estat enverinada i que li queden menys de 15h de vida si vol cobrar venjança. Així inicia una persecució a un clan Yakuza amb l'ajuda inesperada de la filla d'una de les seves víctimes.

A amazon s'estrena 'The Voyeurs' una pel·lícula on s'explica la història d'una parella que es traslladen al seu nou pis. Des d'allà s'adonen que poden espiar els seus veïns de davant, ja que les finestres ho deixen veure tot. El que comença com una simple mirada per saber que fan, es converteix en un joc molt més perillós i amb conseqüències fatals quan comencen interferir a les seves vides.

I finalment destacar 'Dr. Death' nova sèrie d'Starzplay que explicarà la vida del doctor Christopher Duntsch, un neurocirurgià prometedor, però que en realitat mutilava i matava els seus pacients. Els seus propis companys van intentar apartar-lo dels hospitals i retirar-li la llicència de metge.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar