Publicitat
Publicitat

Marc Verdaguer acaba a la posició 119 del mundial de la classe Moth

El regatista del Club Nàutic l'Escala, Marc Verdaguer, ha competit de l'1 al 7 de setembre al mundial de la classe Moth que s'ha disputat a Malchesine, a Itàlia, i s'ha classificat a la posició 119. Verdaguer destaca l'espectacularitat i la dificultat de les sortides en haver-hi 75 embarcacions a la línia de sortida.

Marc Verdaguer ha acabat a la posició 119 del mundial de la classe Moth que s'ha disputat a Itàlia de l'1 al 7 de setembre després de mantenir-se bastant regular a la meitat de la taula i ser dels pocs en aconseguir acabar totes les mànigues excepte una on al tram final li queia el pal. El regatista del Club Nàutic l'Escala fa una valoració positiva d'aquesta competició de caràcter internacional. 

En una de les regates, el de Pals va registrar el seu rècord de velocitat 29,5 nusos i durant la que va poder competir amb una flota de gran nivell entre la que hi havia participants olímpics i de la Copa Amèrica.

Verdaguer destaca l'espectacularitat i la dificultat de les sortides en haver-hi 75 embarcacions a la línia de sortida navegant a 20 nusos així com la duresa de les condicions que va oferir el llac de Garda. Malgrat la posició, el regatista torna a casa havent viscut una gran experiència i aproximació a la classe Moth. Ara seguirà acumulant hores de navegació iper tal de millorar la velocitat amb vista a les properes cites del seu calendari de competició. De cara al proper Nadal, Marc Verdaguer preveu estrenar embarcació nova.

Destacar també que Maria Peñalba, regatista ILCA 4 del club, ha competit a la 33a edició de la Setmana Catalana - Gran Premi de la Generalitat de Catalunya. Hi competien 34 joves navegants. Peñalba finalitzava segona.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar