Publicitat
Publicitat

Dissabte la Diada

L'Escala celebra dissabte l'acte institucional de la diada nacional de Catalunya, enguany amb un format senzill a la plaça de l'Ajuntament on es llegirà la lectura del manifest i seguidament actuarà el Cor Indika.

Un any més l'Escala celebrarà l'acte institucional de la Diada nacional de Catalunya, serà el dissabte dia 11 a 2/4 de 12 a la plaça de l'ajuntament. Un espai on cal fer reserva prèvia al web inscripcions.lescala.cat per adjudicar-se una cadira, ja que l'espai té aforament limitat. Com és costum els últims anys, l'acte consta de la lectura del manifest i l'actuació del Cor Indika. Un format senzill que permet celebrar la diada al municipi i també funciona per a tots els que unes hores després marxen als actes organitzats per l'assemblea nacional catalana. Una manifestació que ha decidit traslladar l'escenari de l'11 de setembre davant de l'estació de França per tal de poder garantir la seguretat de tots els participants.

 

Des de l'organització de l'acte és demanar respectar les distàncies de seguretat a l'entrada i la sortida del recinte. Accedir a l'espai amb mascareta i no canviar les localitats ni moure les cadires de lloc.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar