Publicitat
Publicitat

JxC considera urgent millorar la cobertura de telefonia mòbil

El regidor de Junts per Catalunya Vishal Shahani considera urgent millorar la cobertura de telefonia mòbil a l'Escala si és que no es vol que el municipi quedi enrere en molts àmbits. 

Vishal Shahani, regidor de Junts per Catalunya a l'ajuntament de l'Escala, creu que l'Escala quedarà arraconada al territori si no es millora la cobertura de mòbil.Creu que ara mateix les trucades i les dades són un servei essencial pel dia a dia, que escalencs i visitants han d'estar connectats a nivell professional i personal.Shahani creu que si les grans operadores no es posen d'acord per oferir el servei en hi ha de petites que sí els podria interessar.

Ho explicava al retorn del programa La Casa de la Vila de Canal 10, on també es referiaal projecte de parc eòlic marí davant del golf.Pensa que no s'ha d'aconseguir energia a qualsevol preu i que hi ha altres punts del territori més adequats.Pensa que els polítics desconeixen aquest territori.

Pel que fa a la situació sanitària, creu que  hi ha un abans i un després en l'assistència mèdica per la pandèmia, que molts usuaris no ho entenen i els mateixos metges acaben demanant perdó.

També es referia al toc de queda i al tancament de platges aquest estiu. Pensa que en tot plegat s'ha pecat d'innocèjncia i poca previsió, que es podria haver buscat una alternativa pels joves.

Al programa també parlava del procés participatiu en l'elaboració del nou POUM, on espera que de veritat es tinguin en compte les propostes dels ciutadans.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar