Publicitat
Publicitat

Cinema d'entreteniment pels ingressos pediàtrics de l'Hospital de Figueres

L'Hospital de Figueres ofereix més de 60 pel·lícules als infants ingressats a l'àrea de pediatria. L'objectiu és que els sigui menys feixuc el pas pel centre sanitari.

L’Hospital de Figueres s’ha sumat al projecte Film in Hospital, la nova plataforma cinematogràfica gratuïta destinada als nens i nenes que estan ingressats.Posa a l'abast dels infants i les famílies més de 60 curtmetratges, llargmetratges i altres continguts.És una proposta cofinançada pel programa Creative Europe-MEDIA de la Unió Europea i sis entitats més.A l’Estat espanyol  el projecte  està impulsat per Drac Màgic – Pack Màgic, una distribuïdora catalana que se centra en la difusió de pel·lícules i altres recursos audiovisuals que estimulen la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió de valors socials i culturals.

L'oferta, sumada a la donació de tauletes de la cadena Carrefour, han fet possible la posta en marxa del servei.La iniciativa s’emmarca en el seguit d’accions que, ens els últims anys, ha impulsat la Fundació Salut Empordà per humanitzar l’assistència.Els usuaris només han de demanar el servei quan arriben a les habitacions de pediatria.

L’accés a la plataforma audiovisual Film In Hospital és a través de l’adreça web https://filminhospital.packmagic.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar