Publicitat
Publicitat

Inici de la campanya de participació ciutadana relacionada amb el POUM

Aquesta setmana comença la campanya de participació ciutadana amb relació al POUM, el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. El Programa contempla tot un seguit d'accions de consulta i d'informació que facilitaran la participació de la ciutadania en al llarg de tot el procés.

La redacció del POUM és un procés de planificació del municipi i els temes que s'inclouen dins del pla d'ordenació són amplis i transversals, per la qual cosa l'Ajuntament de l'Escala vol comptar amb la participació de tots els escalencs per dibuixar com serà l'Escala dels pròxims anys. Avui inicia la campanya de participació ciutadana amb la presentació de diverses càpsules per explicar com serà el procés.

 

Paral·lelament a les diferents fases de tramitació i d'elaboració del POUM, es duran a terme diferents actes de participació ciutadana i d'informació pública per tenir en compte en tot moment l'opinió de la ciutadania.

Amb l'objectiu que tothom pugui donar la seva opinió respecte a com creu que ha de ser el futur de L'Escala, s'ha habilitat el portal poum.lescala.cat. Amb aquesta pàgina web es podrà anar coneixent quan i on es portaran a terme les diferents sessions o actes de participació així com accedit a tota la informació sobre el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar