Publicitat
Publicitat

Guillermo Cavanillas i Maria Subirà, els millors dels oberts de tennis i pàdel

Guillermo Cavanillas i Maria Subirà han estat els millors dels torneigos de tennis i de pàdel que s'han fet per a  la Festa Major a les pistes municipals. Enguany, les competicions no han coincidit en el temps i això ha fet que els amants de la raqueta hagin pogut prendre part en les dues modalitats.

Anunci 0s

Notable augment d'inscrits en l'edició d'enguany dels torneigs de tennis i de pàdel de la Festa Major. Al pàdel hi ha hagut un total de 42 parelles, l'any passat 14 i en tennis s'ha passat dels 83 jugadors als 137.

En tennis, el campió de la categoria masculina ha estat Guillermo Cavanillas. El sots-campió Dani Garcia. I el campió de la fase de consolació va ser Francesc Baró. En la categoria femenina, encara no hi ha guanyadora i la guanyadora de la fase de consolació ha estat Maria Subirà. 

Pel que fa als veterans, encara no hi ha guanyador. I en la fase de consolació el millor ha estat Toni Martínez. En relació als dobles, encara no hi ha parella guanyadora. Tampoc hi ha parella guanyadora en la fase de consolació. 

Quan a pàdel, la millor parella en la categoria masculina ha estat la formada per Sergi Sala i Marc Riu. La millor de la fase de consolació Jordi del Riu i Juan Vicente. En la categoria femenina, les guanyadores han estat Maria Subirà i Jas Martínez. I les millors en la fase de consolació: Dolo Puig i Mireia Albisu. I en mixta, els millors han estat la parella formada per Maria Subirà i Pol Guillem.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar