Publicitat
Publicitat

Un centenar de participants a la Festa del Pedal

El Club Esportiu l'Escala s'ha presentat en societat amb l'organització de la Festa del Pedal de l'edició de la Festa Major d'enguany. Un centenar de participants van animar-se a passar un matí sobre rodes abans d'esmorzar o anar a la platja.

La Festa del Pedal ha estat el primer acte popular del nou club esportiu Club Esportiu l'Escala, una escissió dels Esquenapelats, club que anteriorment organitzava aquest esdeveniment de caràcter esportiu i familiar. En l'edició d'enguany, un centenar de persones, de totes les edats, van reunir-se a la Punta per passar un matí sobre les dues rodes. Tots els inscrits van haver-se d'apuntar prèviament i van haver de pagar únicament el preu de l'assegurança. 

El recorregut sortia des de la Punta, en direcció al port d'en Perris per pujar seguidament el carrer Ave Maria. Els participants després es dirigien cap a Albons abans de tornar a l'Escala. Els últims metres els van fer per la platja de les Barques. El dia va acompanyar i els participants es mostraven contents. Sortosament no hi va haver cap incidència.

Com ja és tradició, l'organització va premiar als participants més joves i els de més edat. El nou club espera poder organitzar un nou acte pròximament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar