Arriba la primera victòria de la pretemporada (4-0)

Victòria àmplia del FC l'Escala contra el Sant Feliu de Guíxols en el partit de la Festa Major. Els golejadors han estat Ignasi Massó, Rafa Monti, Musa Fatty i Alex Sánchez. Els pròxims amistosos dels de Sepu seran fora del Nou Miramar, moment en què punxaran el camp perquè arribi en bon estat a l'inici de lliga.

El FC l'Escala aconsegueix la primera victòria de la pretemporada a casa contra el Sant Feliu de Guíxols. El partit de la Festa Major acaba amb un resultat de 4 a 0. Dos gols van ser a la primera part i els dos restants a la represa.

El primer a marcar va ser el capità de l'Escala, Ignasi Massó, que sense aturar la pilota va enviar-la directament a la xarxa amb un xut amb el peu dret. Primera diana del banyolí en aquestes sessions de preparació.

El segon gol va ser obra de Rafa Monti que després d'un contraatac va trobar forat a la porteria de Joan Bayona que com Nahum López i Xavi Mora tornaven al Nou Miramar, ara com a visitants. I ja a la segona part, Musa Fatty va ser el tercer i Alex Sánchez, de penal, el quart.

L'última vegada que els escalencs van enfrontar-se als ganxons va ser el maig de 2019. L'equip de Sepu, a camp contrari, va remuntar un 3 a 0 en contra. Els tres gols de Denison Rivas van ser vitals. Amb aquesta victòria, l'Escala s'assegurava les promocions, però amb la victòria a casa contra el Cassà va ascendir directament a Primera Catalana perquè el Bescanó va perdre a Porqueres.