Publicitat
Publicitat

Inscripcions obertes per un nou curs de TeArt

Ja són obertes les inscripcions als cursos de teatre de l'Aula de teatre de l'Escala, el TeArt. Les classes començaran el 5 d'octubre i s'han programat 4 cursos per grups d'edat i un taller nou d'iniciació a la dansa. 

Després de les vacances d'estiu tornen les classes extraescolars, una de les més matineres seran, les classes de teatre. Tornen oficialment el dia 5 d'octubre, però des d'avui ja es poden fer inscripcions. Els cursos proposats per l'escola de teatre TeArt, són 4 i estan dirigits a petits i grans. A més aquest any s'incorpora un nou taller, el d'iniciació a la dansa. 

 

El Grup 1 és per als més petits, entre P4 i 1r de primària, i es farien els dimecres de 3/4 de 5 a 3/4 de 6. El Grup 2 compta amb els nens d'entre 2n i 4rt de primària, i farà les classes els dimarts de 3/4 de 5 a 1/4 de 7. Pel que fa al Grup 3, inclou 5è i 6è de primària i ESO i es farà els dijous de 3/4 de 5 a 1/4 de 7. El Grup 4, el grup d'adults es farà els dimecres a partir de les set de la tarda. El nou taller de dansa s'ha programat tots els dimecres a les sis de la tarda.

Les inscripcions es fan de forma telemàtica enviant un correu electrònic a tsues@lescala.cat indicant a quin curs es vol inscriure. El preu és de 55€ al trimestre o 150€ tot el curs. L'aforament és limitat i es faran inscripcions fins que s'acabin les places disponibles. Com és habitual els cursos es faran a la Sala Polivalent de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar