Publicitat
Publicitat

Una nova proposta de Marvel a la pantalla gran

Aquesta setmana cinema per a tots els gustos i edats, una de les destacades serà la nova proposta de Marvel 'Shang-Chi y la leyenda de los diez anillos'. El cinema Montgrí torna a la normalitat amb cinema només el cap de setmana i les plataformes presenten dos plats forts com són 'La casa de papel T5' o la 'Cenicienta' de Camila Cabello.

Les sales de cinema aposten aquest primer cap de setmana de setembre per novetats interessants i amb un clar objectiu d'acabar d'aprofitar els dies de vacances abans de l'inici escolar. Una de les apostes més fortes de la setmana serà 'Shang-Chi y la leyenda de los diez anillos' primera pel·lícula de Marvel amb protagonistes i superherois orientals, amb problemes per arribar a final de mes i amb un rere fons molt humà. Aquí coneixerem a Shang-Chi, qui s'ha d'enfrontar el seu passat quan és trobar enredat en una misteriosa organització dels deu anells.

També torna James Wan, i ja sabeu que aquest nom va lligat a cinema de terror amb moltes garanties d'èxit. Ara arriba amb 'Maligno', on una jova està paralitzada per les visions de diversos assassinats. El seu malestar empitjora quan descobreix que aquests somnis o visions són en realitat crims aterradors.

 

Setmana on també arriba la tercera i última part de la saga 'After' aquestes cintes que han explicat el primer amor de dos adolescents condicionat per factors com la traïció, la violència, la maduresa, la possessió i sobretot l'atracció sexual. Primer va arribar 'Aquí empieza todo', va seguir amb 'En mil pedazos' i ara arriba 'Almas perdidas' on els dos joves hauran de decidir si val la pena lluitar pel seu amor o no. 

I pel públic més menut arriben 'Los Olchis' uns éssers que busquen un lloc on viure, però no són benvinguts enlloc per fan molt mala olor i ningú els vol. Quan aquests arriben a Pestilandia, creuen que per fi han trobat la seva llar, però no serà tan fàcil, abans hauran de demostrar als seus ciutadans que poden viure tots junts. 

Torroella torna a la normalitat després del seu intensiu de cinema durant l'estiu, per aquest cap de setmana dues opcions. El cinema familiar arriba amb 'D'Artacan y los tres mosqueperros', nova aventura basada en la mítica sèrie d'animació.

Per un públic més adult la proposta serà 'Una villa en la Toscana' on un bohemi artista londinenc, torna a Itàlia amb el seu fill per vendre la casa que van heretar de la seva difunta esposa. Però cap dels dos esperava trobar la bella vila en tan mal estat.

I les plataformes presenten dos plats forts aquesta setmana, per un costat a Netflix arriba la primera part del final de 'La casa de papel'. Els lladres més emblemàtics de la televisió veuen com els seus plans s'estronquen quan atrapen al professor, no hi ha pla de fuga i l'exèrcit arriba per atrapar-los. 

L'altra opció i completament oposada serà 'La ventafocs' de Camila Cabello, debut cinematogràfic de la cantant cubana. La veurem per Amazon Prime Video, en una nova versió del clàssic amb tocs modernitzats. Això sí la madrastra, el príncep, la fada i la sabateta de cristall no hi faltaran. Però poder veurem una ventafocs més empoderada i alliberada on el seu objectiu principal a la vida no serà casar-se amb un príncep blau.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar