Publicitat
Publicitat

Les Olimpíades Internacionals de les Ciències de la Terra passen per l'Escala

Les Olimpíades Internacionals de les Ciències de la Terra passen per l'Escala. Els quatre alumnes seleccionats per l'estat espanyol visiten el municipi per conèixer la geologia de la costa, el golf i l'enllaç amb els Pirineus.

Del 24 al 31 d'aquest mes es celebren les Olimpíades Internacionals de les Ciències de la Terra, una competició en la que participen joves estudiants de 18 anys  de tot el món, enguany de manera telemàtica.L'equip espanyol, que s'ha concentrat a Girona, està format per quatre joves d'Alacant, Santiago de Compostela, Santander i Girona.Han estat els escollits d'entre més de 1500 aspirants de tot l'estat.Els matins els dediquen al projecte que desenvolupen i a les tardes fan sortides per documentar-se i enriquir coneixements.Una de les sortides ha estat per conèixer la geologia del litoral escalenc i el gols de Roses.El projecte amb el que participen a les olimpíades estudia el llac de Banyoles.

Pels joves és una gran experiència que aprofiten al màxim.Diumenge es farà la presentació de les recerques dels equips nacionals que participen a l'Olimpíada, sens dubte uns joves amb molt futur dins les diferents especialitats de les ciències.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar