Publicitat
Publicitat

Ciència-ficció a totes les sales de cinema

L'últim cap de setmana d'agost porta ciència-ficció a totes les sales de cinema amb les estrenes de 'Reminiscencia' o 'Ice Road'. Torroella programa tres opcions per a públics molt diferents i les plataformes s'omplen d'estrenes amb 'Alguien com él', la segona temporada de 'See' o 'Amigos Pasajeros' de Disney. 

L'agost finalitza amb un bon grapat de novetats a les sales de cinema, una de les destacades serà 'Reminiscencia' amb Hugh Jackman i Rebecca Ferguson com a caps de cartell. Un thriller de ciència-ficció on un investigador privat ajuda els seus clients a recuperar records perduts, en un món apocalíptic on les aigües estan guanyant terreny a la terra. Un dia arriba a la seva consulta una misteriosa dona, que es converteix en una perillosa obsessió per ell quan aquesta desapareix. 

Pels amants del terror i el suspens s'estrena 'Candyman' remake de la pel·lícula de 1992 del mateix títol. Ara sota la producció de Jordan Peele, productor de 'Nosotros' o 'Déjame Salir'. En un barri residencial la llegenda d'un assassí amb un ganxo a la mà que apareix si es repeteix el seu nom cinc vegades. Una parella torna al barri on ningú recorda gaire aquests fets, però ells ben aviat veuran que la llegenda és més real del que pensaven.

 

També arriba Liam Neeson, amb 'Ice Road' de nou ell serà l'única esperança per salvar a un nombrós grup de miners que s'han quedat atrapat en una mina remota de Canadà. 

 

Per riure una estona arriba la comèdia espanyola 'García y García', aquelles produccions on una confusió és la trama principal de la pel·lícula. Una aerolínia baix cost veu com els seus números no surts i els seus avions no volen. Per això contracten a la vegada a un prestigiós consultor i un mecànic a l'atur. El problema que tots dos es diuen Javier García i quan arriben a la companyia els intercanvien els papers, per tant el consultor haurà de fer de mecànic i el mecànic de consultor.

I just abans de la tronada a l'escola, arriba a la pantalla 'La Patrulla Canina', la millor manera de dir adéu a l'estiu amb els simpàtics gossets protagonistes que volen aturar al malvat alcalde de la seva ciutat.

 

Torroella tanca l'agost amb el debut de Gianluca Jodice, qui estrena 'El Poeta y el Espía' un drama de reconstrucció històrica dels últims dies del poeta Gabriele D'Anunzio, heroi de la Primera Guerra Mundial i utilitzat per Mussolini com a eina propagandística. 

 

Les plataformes recuperen la seva normalitat, amb un gran nombre d'estrenes. Entre elles a Netflix arriba 'Alguien como él' remake de la cinta dels 90 'Alguien com tú'. Aquí una estudiant és enganyada pel seu popular xicot i ella fa una aposta amb les seves amigues que pot convertir a qualsevol altre estudiant en un rei de les xarxes socials i rei del ball. La víctima serà Cameron, el noi menys popular del centre.

 

Setmana que també arriba a Apple TV la segona temporada de 'See' aquesta sèrie on la humanitat ha perdut el sentit de la vista, però el naixement de dos bassons que han recuperat aquest sentit dóna un punt d'esperança a la gent. Clar que en un món apocalíptic i amb constant guerra, l'arribada d'un hàbil i poderós guerrer posarà en perill a la família del protagonista. 

 

 A banda d'aquestes dues opcions que arriben divendres, la setmana ha deixat altres propostes molt interessants a totes les plataformes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar