Publicitat
Publicitat

Nova jornada de vacunació sense cita prèvia a l'Escala

Demà a la tarda es fa una nova jornada de vacunació massiva per a majors de 12 anys sense reserva prèvia al CER. A dia d'avui un 72% de la població de l'Àrea Bàsica de Salut de l'EScala ja ha rebut la primera dosi. Com a la resta de Catalunya, la segona quinzena d'agost s'ha alentit el ritme de vacunacions.

Demà a la tarda, la sala d'actes del centre cultural Xavier Vilanova, el CER, tornarà a convertir-se en sala de vacunacions. Pot vacunar-s'hi tota aquella persona major de 12 anys que pertanyi a l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala. Cal portar la Targeta Sanitària Idenficativa o DNI i, en cas de menors de 16 anys, han d'anar acompanyats del pare, mare o tutor.

A dia d'avui, un 72% de la població dels municipis pertanyents a l'ABS de l'Escala ja estan vacunats almenys amb la primera dosi. Una xifra pràcticament idèntica al global de la comarca. Tot i això, com en el global de Catalunya, aquest mes d'agost s'ha alentit el ritme de vacunacions.

Marta Pedrerol s'ha afegit a la crida als joves a partir de 12 anys perquè es vacunin abans de l'inici del curs escolar.

L'ABS de l'Escala ha superat els pics de pressió assistencial per positius de COVID i des de l'última setmana s'està registrant un descens important de positius.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar