Publicitat
Publicitat

La Festa Major exhaureix entrades per a la majoria de les activitats populars

S'han exhaurit la majoria d'entrades als actes tradicionals de la Festa Major de l'Escala. A una setmana vista de la festa activitats com la tirolina salada, els espectacles familiars o el planetari natural ja no tenen places disponibles. 

L'Escala va obrir el 9 d'agost la reserva d'entrades per a les diverses activitats que conformen el programa de Festa Major d'enguany i en tan sols uns minuts alguns esdeveniments, els més populars van penjar ràpidament el cartell d'entrades exhaurides. En són exemple la Tirolina Salada, les diverses sessions de l'Escape Room 'Ure Motel', l'activitat observant les estrelles o la cursa d'obstacles amb inflables Xtreme Race. 

 

Aquestes alçades per més del 50% d'activitats ja no hi ha entrades disponibles, un fet que demostra que la gent té ganes de festa. Activitats com bateig de pàdel surf i caiac i la gran majoria d'espectacles familiars també han penjat fa poc el cartell d'entrades exhaurides. 

 

Pel que fa a les activitats gratuïtes de gran format, la majoria per un públic adult, encara hi ha temps i places per registrar-se i reservar una localitat. Tots menys el concert de l'Orquestra Maravella de les set de la tarda que avui mateix ha exhaurit localitats. Tot i això, pel concert de les deu de la nit hi ha disponibles moltes cadires. 

 

'Una estona amb Joan Pera' i 'Una nit amb el Mag Lari' les dues activitats de pagament també porten un bon ritme de vendes, però encara no han penjat el cartell de sold out.

Un altre dels reclams importants d'aquesta Festa Major, seran el retorn de les fires. De moment amb atraccions per un públic infantil i amb control d'aforament. 

 

Cal recordar que enguany totes les activitats requereixen una reserva prèvia a través de la pàgina web inscripcions.lescala.cat. En el cas de voler gaudir del teatre i la màgia de Joan Pera i el Mag Lari cal reservar entrades a www.entrapoli.com. Canal 10 Empordà té prevista la retransmissió en directe de diverses de les activitats: Pregó, concert de Festa Major, espectacle “Íntimament Llach”, espectacle de flamenc i el concert de sardanes amb la cobla Contemporània. Totes es podran seguir en directe a les deu de la nit, menys el pregò que serà a 2/4 de 9 del vespre. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar