Publicitat
Publicitat

Marc Verdaguer marxa a Itàlia per competir al mundial de la classe Moth

Malcesine, al Lago di Garda, és la localitat escollida per disputar el mundial de la classe Moth, una embarcació voladora. El regatista del Club Nàutic l'Escala, Marc Verdaguer, hi competirà i espera treure el millor resultat possible. L'actual campió d'Espanya de la classe Interseries ha conegut la classe Moth ara fa un any.

El regatista del Club Nàutic l'Escala, Marc Verdaguer, competirà al mundial de la classe Moth, una embarcació voladora, a Itàlia de l'1 al 7 de setembre. La competició serà a Malcesine, al Lago di Garda, una localitat que té 3.500 habitants i que es troba a la província de Verona. Verdaguer fa un any que s'entrena amb aquest tipus d'embarcació i el que ha fet durant aquests mesos és aprendre el màxim possible fins que ha decidit presentar-se en aquest certament de caràcter internacional. 

En el mundial hi haurà més de 150 regatistes, alguns d'ells han disputat les olimpíades. Verdaguer lluitarà per aconseguir el millor resultat, però és conscient que serà difícil quedar en una bona posició perquè competirà contra els millors d'aquesta classe Moth. 

Els dies previs com ja és tradició s'acumula molta feina.

El de Pals dilluns i dimarts, abans competir en el mundial, prendrà part a les Italian Series.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar