Publicitat
Publicitat

El CN L'Escala recupera les trobades socials

El Club Nàutic l'Escala recupera després d'un any llarg les trobades socials d'estiu. Ho ha fet amb el concert de música en viu a càrrec de la cantant Neus Mar i la seva banda, un concert seguit per unes 150 persones.

La nit de dissabte el Club Nàutic l'Escala recuperava un clàssic de cada estiu, recuperava les trobades socials. Una activitat ajornada des de l'inici de la pandèmia, de fet feia més d'un any que l'entitat no celebrava les tradicionals barbacoes populars, les nits de cinema o els concerts d'estiu. Recuperar la vetllada d'estiu amb un concert de música en viu i amb 150 persones de públic omplia de satisfacció a tota la junta directiva del club. 

 

L'associació esportiva va organitzar per aquesta primera i de moment única trobada social d'estiu una cantada d'havaneres amb una de les veus femenines més destacades del moment, la veu de Neus Martínez, coneguda artísticament com a Neus Mar. 

 

Una nit temàtica marinera seguida per 150 assistents entres socis, usuaris del club i aficionats a aquest gènere musical. Tots ells van acompanyar la música degustant un bon cremant.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar