Publicitat
Publicitat

Al CER l'Escala li toca un grup molt complicat

La Federació Espanyola de Tennis Taula ha enviat als dotze clubs de la Superdivisió Masculina la distribució dels grups per a la pròxima temporada. El nou curs tornarà a ser de dos grups. L'únic canvi que hi haurà serà que s'eliminen les concentracions i es competirà, de nou, a les diferents pistes del país.

La Superdivisió Masculina seguirà tenint dos grups, aquest pròxim curs no de set equips sinó de sis perquè l'any passat quatre van perdre la categoria. Alacant, Leganés, Híspalis de Sevilla i Vincios. Els quatre primers classificats lluitaran pel títol i els dos últims hauran de disputar les promocions de descens.

Enguany, el sorteig ha estat més complicat. El CTT CER l'Escala opina que el seu grup és força més exigent. Els rivals seran el Borges Vall, l'Arteal Santiago, el Visit Pontevedra, el Sant Sebastián de los Reyes i el recent ascendit Móstoles. Aquesta temporada s'eliminen les concentracions, una decisió que agrada al club escalenc, que ens ha assegurat que, ara, el més lògic seria jugar tots contra tots i no per grups.

Pel que fa a l'altre grup hi trobem el Cajasur, el Burgos, l'Irún, el Múrcia, el Huétor Vega granadí i l'Alzira valencià. L'Olot va quedar-se a les portes de la Superdivisió Masculina. La victòria contra el Milagrosa i l'empat contra el Linares l'hi va impedir ascendir a l'esglaó més alt d'aquest esport.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar