Publicitat
Publicitat

Una setmana refrescant a les sales

Acció, humor i animació a la pantalla gran amb 'Descarrilados' o 'D'Artacan'. El cinema de Torroella aposta per cinema familiar amb la segona part de Peter Rabbit. Pel que fa a plataformes hi ha tres opcions destacades.

Aquesta setmana les estrenes de cinema s'avancen uns dies i de fet des de dimecres que ja podeu trobar les últimes opcions de la cartellera. Una cartellera que s'omple ara a finals d'agost d'humor, acció i animació. 

Una de les destacades és 'Free Guy' el més nou de Ryan Reynolds, una d'aquelles pel·lícules ajornades per la pandèmia. En el seu moment no va promocionar-se molt, però estem davant una superproducció de Hollywood. Un film que explica la història d'un solitari caixer de banc, el qual descobreix que en realitat és un personatge secundari d'un videojoc anomenat Free City. Quan descobreix que no el domina cap jugador si no un a logaritme decideix passar de ser el secundari a l'heroi. 

Qui també porta humor és 'Descarrilados' amb Julián López, Ernesto Sevilla, Arturo Valls, Dafne Fernández i Ana Milán. Cinta espanyola esbojarrada on tres amics que han superat els 40 reben l'encàrrec de complir un últim desig a un company mort si volen rebre la seva herència. Per això s'han d'embarcar a un viatge que ell no va poder fer en vida amb l'única condició que han de portar les seves cendres amb ells. Sobre paper un repte molt fàcil, però clar els homes ja no tenen 20 anys, han de solucionar les seves diferències, han de coincidir amb l'estil de viatge que volen fer i controlar els seus problemes de salut.

Qui busqui una opció més relaxada, la seva opció serà 'Un bocada exquisito' on coneixerem a una parella referent de l'escena groumet. Són propietaris d'un dels restaurants més coneguts, s'estimen, tenen dos fills i són econòmicament estables per gaudir d'una bona vida. Però els falta el reconeixement d'una estrella Michelin, per la qual estan disposats a sacrificar qualsevol cosa. Així i tot a vegades la millor mossegada és senzillament gaudir de la vida. 

I pels més petits o pels nostàlgics arriba als cinemes la pel·lícula de la mítica sèrie de dibuixos animats 'D'Artacán y los tres Mosqueperros'. Darrere d'ella el mateix Claudio Biern Boy on demostra que amb 40 anys els nens volen un nou estil d'animació i també molta més acció. D'Artacán és un jove impulsiu que només somia en ser com el seu pare, un Mosqueperro del rei. Amb l'ajuda dels seus amics viurà mil i una aventures i descobriran el valor de l'amistat. Aconseguirà d'Artacan convertir-se en un Mosqueperro i conquistar el cor de la seva estimada Juliette? 

El cinema Montgrí de Torroella també aposta per cinema familiar amb la segona entrega de Peter Rabbit, aquest conillet cul inquiet i simpàtic que ja ha fet les paus amb els altres animals. Malgrat això el jardí on viu li queda petit i decideix viatjar a la gran ciutat per descobrir el món. 

Les plataformes tornen de les vacances amb algunes propostes interessants, una d'elles és 'Nine Perfect Strangers' una minisèrie coral amb un repartiment de luxe encapçalat per Nicole Kidman. Aquí un grup de persones viatgen fins a un centre de benestar per recuperar-se de l'estrès o reconduir la seva vida, allà els espera una directora molt especial que els observa durant els 10 dies de recés espiritual.

I pel que fa a Netflix hi trobem dues opcions, hi desembarca la cinta d'acció 'Sweet Girl' amb Jason Momoa de protagonista. Ell ha de protegir a la seva filla, quan inicia una venjança contra els responsables de la mort de la seva dona.

I amb un toc d'humor s'estrena la sèrie 'La Directora' el més nou dels creadors de Jocs de Trons, que arriben Netflix amb una proposta completament diferent. Aquí una professora es convertirà en la primera dona directora del departament d'angles d'una prestigiosa universitat. Allà tothom l'observarà amb lupa i el seu primer porblema serà arreglar un conflicte amb un professor del qual ella està enamorada. Una sàtira en tota regla de com costa a les dones ocupar alts càrrecs, una sèrie de només sis capítols de 30 minuts.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar